Påskehilsen fra Naturfriskolen

Kære forældre

Ved denne tid plejer børnene at spise deres sidste madpakke inden en tiltrængt påskeferie. Vi synger ‘Ferie – ferie – ferie…’, inden de stormer hjem med påskeæg, bedsteforældre, skiferie eller Lalandia i øjnene.

Men der er ikke noget, der er normalt eller plejer i år. Det er Corona-år, hvor alle store og små har lært alt for meget om virus, karantæne, respiratorkapacitet og håndsprit.

Så har vi prøvet det med,  vi har prøvet det sammen – og vi glemmer det aldrig

Det var det år med Coronaen….. 

Som min barndoms månelanding, bilfrie søndage, massakren i München er lejret i min forståelse af verden, bliver dette forår en katalysator for  vores børns billede af deres verden.

Hmmm – det bliver vist lidt højtragende.

Uanset, så glæder vi os meget  til det bliver hverdag igen. Og satser stærkt på, at vi må åbne Naturfriskolen igen efter påske

Alt er parat til tirsdag den 14. april: 

Agnes har linet de kreative materialer op til valgfag. Morten er i fodbold-topform, hvilket blandt andet betyder, at svømmeperioden er slut og valgfagene tager over om tirsdagen efter påske. Sandra er ked af ikke at skulle tage imod vores nye børn, men glæder sig over mere tid med 1. – 2 . klasse. Kirstnerne har fundet face-to-face opgaver frem og spidset blyanterne. Hanne kan ikke bogføre et eneste bilag mere og er sammen med Bjarne og Heidi fyldt med projekter til SFO-børnene. Kim har sprittet alt af og glæder sig sammen med Poul til at fylde huset med musik. Jens Peter har vilde planer med indretning af salen og ukulelekoncert. Børge har ordnet alverdens ting – inklusiv en del, vi ikke vidste trængte. Mange træer er fældet, kælderen er malet. Dorte og Mads står på spring til faste og løse timer. Jakob glæder sig til at skulle lægge andet på hjemmeside og facebook end Corona-nyheder. Og Pia Stjerslev er kommet ud af gipsen og er parat til at fortsætte, hvor hun slap. 

Vi håber, I har haft nogle gode uger hjemme og har fået hverdagen til at hænge sammen.

Det er mit indtryk, at I alle har haft eller i hvert fald har haft mulighed for god kontakt med børnenes lærere i de forgangne tre uger. Lektier, opgaver, læsning og snakke. Vi har aldrig haft så meget styr på unilogin og koder som nu.

Vi har ikke haft nødpasning, fordi alle, der kunne have behov for det, har fundet andre løsninger. Tak for det.

Så vidt vi ved er ingen på skolen smittede med Corona eller syge af COVID-19.

Det er det hele værd. 

Nu er det påskeferie. Og børnene har skolefri. De små skal som altid helst læse lidt hver dag.  Hvis I ikke har gjort det, kan I til formålet hente Børneavisen hos Købmanden. 

Alle her på Naturfriskolen ønsker Jer en Rigtig god påske.

Vi glæder os til at se alle igen efter påske – til en helt almindelig skoledag  

/Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *