Weekendhilsen med test-nyt

Kære alle 
Vi har haft en herlig uge på Naturfriskolen🤗7 nye børn og 12 ‘gamle’ har gjort ugen livlig, lydlig og legende vital. Trods elendigt vejr har skolen emmet af sprudlende aktivitet og forårsglæde ude og inde.Intet mindre…..Flere af den slags uger tak 👍
Men allerede i næste uge sænkes aktivitetsniveauet for en stund.De ældste børn skal fjernundervises og må ikke deltage i aktiviteter på skolen. De skal heller ikke testes.

Nyt om corona tests
Når de store børn møder i skole i uge 16 – mandag den 19. april – skal de medbringe deres

  • sygesikringskort til testpersonalet

Det handler om en ny indrapporteringsprocedure, der kræver scanning af gyldigt sygesikringskort.Det gik fint med næsebors testen i denne uge. Ingen nøs, græd, panikkede eller noget som helst af det, de havde truet med. 
En anden ændring er, at:

  • kommunens podere må ikke teste børn under 12 år. 

Hele testsystemet styres centralt og er meget lidt fleksibelt. Det handler ikke om Morsø Kommune velvillighed, men om den efterfølgende behandling af data fra skoler i hele landet. Hvis I har behov for at få testet jeres børn under 12 år, bliver I nødt til at benytte et af øens øvrige testcentre. 

Hverdag og skemaer
Naturfriskolens nye hverdag skifter mellem lige og ulige uger.I lige uger har vi glæden af at have de store børn med os.I de ulige uger har vi børn fra Myretuen til 5. klasse.

  • Men børnenes skema ændrer sig ikke

Vi følger de skemaer, I modtog senest, med skolestart kl. 8:15, og udendørs morgensang kl. 9.
Nu slutter skolens kedeligste nyhedsbrev – helt uden billeder af glade børn på den røde løber eller videoklip af vores fredagsafslutning med 4.-5. klasses flotte musikalske og coronavenlige underholdning. 
Hav en rigtig god weekend

Gode hilsner fra alle på Naturfriskolen
/Kirsten